Din kompletta djuraffär hundfoder & kattmat på nätet

För dig som vill beställa till Norge och Danmark.

 

Fraktkostnader till Norge

Upp till 500 sek = 159 sek exklusive moms.
Över 500 sek = 99 sek exlusive moms.

Övrigt

Ditt paket skickas till den adress som du anger. Kvittens av paket behövs ej. Du godkänner att DHL levererar ditt paket utan kvittens när du godkänner våra köpvilkor. Paketet får ha en vikt på max 10 kg. Vi har tyvärr inte möjlighet att skicka foder och andra skrymmande/tunga varor. Exempel hundbäddar, klösmöbler,kattsand.
Vid leveranser till Norge kan följande betalningsalternativ väljas. Kortbetalning och direktbetalning. För beställningar som skickas till Norge tillkommer ingen svensk moms. (25%) För att se våra priser utan moms behöver du ändra instälningarna för moms, det gör du uppe till höger på startsidan. VIKTIGT! För att du ej ska behöva betala svenk moms måste du i kassan fylla i rabattkod: Norge då räknas momsen av från ditt totala belopp även frakten. Glöm inte att uppdatera din rabattkod genom att klicka på den lilla rutan till höger om rabattkods fältet. Vänligen observera att momsen först räknas av när du bekräftat ditt köp.
(Denna rabattkod får endast användas vid beställningar till Norge.)
Leveranstiden till Norge är ca 2 dagar extra beroende på vart Norge du bor.
Om du har några frågor så tveka inte att kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@foderexpressen.se

Fraktkostnader Danmark

Upp till 500 sek = 159 sek
över 500 sek = 99 sek

Övrigt

Ditt paket skickas till den adress som du anger. Kvittens av paket behövs ej. Du godkänner att DHL levererar ditt paket utan kvittens när du godkänner våra köpvilkor.. Paketet får ha en vikt på max 10 kg. Vi har tyvärr inte möjlighet att skicka foder och andra skrymmande/tunga varor. Exempel hundbäddar, klösmöbler,kattsand.
Vid leveranser till Danmark kan följande betalningsalternativ väljas. Kortbetalning och direktbetalning.
Leveranstiden till Danmark är ca 2 dagar extra beroende på vart Danmark du bor. Om du har några frågor så tveka inte att kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@foderexpressen.se